Retailer worden

Als u geïnteresseerd bent om onze producten te gaan verkopen, is het mogelijk om een groothandelsaccount aan te maken bij All by Hemp. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe relaties. Een account kunt u aanmaken, via deze site. Voor een groothandelsaccount moet u wel beschikken over een K.V.K. nummer.

Meldt u aan voor een groothandelsaccount bij All by Hemp

cbd-olie-retailer-wordenZodra u zich heeft geregistreerd, stuurt u ons na uw aanmelding een e-mail met uw bedrijfsgegevens met het verzoek tot aanmelden van een groothandelsaccount. Na controle van uw bedrijfsgegevens zal uw account worden aangemeld als groothandelsaccount. U ontvangt van ons een e-mail als uw groothandelsaccount is geactiveerd.

Onze producten zullen een aanwinst zijn voor uw assortiment en bedrijf. Om de drempel niet te hoog te maken, kunt u bij ons ook kleinere aantallen bestellen, zodat u in uw eigen tempo uw clientèle kunt opbouwen.

U kunt uw bestelling ook per e-mail of telefonisch doorgeven. Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over de prijzen en aantallen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven er naar om uw aanvraag binnen 24 uur te behandelen.