CBD-olie of wiet-olie regio Apeldoorn

CBD-olie in de regio Apeldoorn kunt u bestellen bij Natuurgeneeskundige praktijk All by Hemp. Onze hennep-olie is gegarandeerd 100 procent natuurlijk en behoort tot de beste CBD-producten die op dit moment in Europa te koop zijn. De CBD-olie is afkomstig uit speciaal voor dit doel gekweekte industriële hennepplanten die onder voortdurende controle staan. Naast zuivere cannabisolie vindt u in onze webshop CBD-softgel capsules en MelaHemp melatoninedruppels. Al onze producten zijn geschikt voor gebruik door volwassenen, kinderen vanaf 6 jaar en huisdieren. Onze CBD-artikelen bevatten een laag THC-gehalte en kunnen dienen als aanvulling op een gezond voedingspatroon, maar dienen niet ter vervanging van voedsel.

Hennepolie en het THC-gehalte

CBD-olie AllbyHemp Apeldoorn Zuivere CBD-olie van ons merk bevat een laag THC-gehalte. Dit is minder dan 0,05%. Hierdoor geven onze oliën geen psychoactieve verschijnselen zoals stoned of high worden. Daarnaast is er een scherpe controle op het gebruik van chemische middelen op de kweekakkers,  de  planten of in de producten. Vanaf het zaaimoment tot en met de productie. Zo mogen de kwekers geen kunstmest gebruiken voor de kweekvelden en mogen ze hennepplanten niet behandelen met pesticiden, onkruidverdelgers, groeihormonen en andere chemische middelen. Daardoor zijn onze CBD-producten van All by Hemp altijd 100% zuiver. Bovendien bevatten ze altijd het juiste percentage CBD.

CBD-olie en CBD-percentage

Hennepolie van diverse fabrikanten bevat lang niet altijd het juiste CBD-percentage. Dit komt omdat sommige producenten het CBDA-gehalte optellen bij het CBD-gehalte in het product. Het gevolg hiervan is dat deze CBD-oliën een te laag CBD-percentage hebben. All by Hemp garandeert u dat in de producten die u bij ons koopt, altijd het juiste CBD-gehalte zit, omdat wij de CBDA hier niet bij optellen. Daarnaast bevatten CBD-artikelen van ons merk altijd hun natuurlijke terpenen. De cannabis-olie is verkrijgbaar in sterktes van 2.5%, 4% en 10%. Voor een doseringsadvies kunt u kijken op onze webpagina: Uitleg CBD.

Terpenen wat zijn dat?

Terpenen zijn aromatische stoffen die voorkomen in planten en bomen. Ze geven elke plant of boom zijn specifieke geur en smaak. De hennepplant draagt zijn terpenen in de plantenhars. De hennepolie is daardoor iets stroperig. Om de inname voor u prettiger te maken, verdunnen we de olie in de fabriek met een fractie olijfolie. Bestel ze nu.

Krachten van de hennepplant

Wiet-olie met laag THC-gehalteAl eeuwenlang gebruiken niet-westerse culturen de cannabisplant om zijn krachtige werking. Europese overheden denken hier anders over en hebben daarom zuivere, niet psychoactieve CBD-producten ondergebracht in de groep van voedingssupplementen. Gevolg hiervan is dat fabrikanten en verkopers geen uitspraken mogen doen over de eigenschappen van CBD. Door de grote stroom aan wetenschappelijke onderzoeksrapporten zullen de autoriteiten dit binnenkort hopelijk erkennen en stoppen met de heksenjacht. Gebruikt u zuivere hennepolie? Informeer altijd uw behandelend arts.

10 redenen om bij All by Hemp te kopen

Onze zuivere hennepolie, CBD softgel capsules en MelaHemp melatoninedruppels zijn veilig in gebruik. Volwassenen, kinderen vanaf 6 jaar en huisdieren kunnen ze aanwenden. Behalve een goed product Heeft u als klant bij ons nog andere voordelen. We hebben de 10 belangrijkste voor u onder elkaar gezet:

  • Natuurgeneeskundige praktijk
  • Jarenlange ervaring
  • 100% zuivere CBD-producten
  • Deskundig advies
  • Levering aan particulieren en bedrijven
  • Korte lijnen
  • Snelle levering
  • Vandaag vóór 14.00 uur besteld = morgen in huis
  • Mogelijkheden retailerschap
  • Goede garantie en retourregeling

Niet goed, retourneer uw product

Op onze zuivere cannabis-olie en alle andere CBD-artikelen van All by Hemp zit een goede garantie met recht van retour. Ondanks al onze goede zorgen kan het toch een keer voorkomen dat u niet tevreden bent over een zending. Zo kan het gebeuren dat uw bestelling beschadigd bij u aankomt of dat u een ander product ontvangt dan u bestelde. In al die gevallen kunt u een beroep doen op onze retourregeling. Download u hiervoor het retourformulier en voeg dit bij uw retourproduct. Retourneert u uw bestelling altijd ongebruikt en binnen 14 dagen na factuurdatum.

Zoekt u specifieke informatie die u niet op de website heeft kunnen vinden? Mail ons gerust met uw vraag.