Betaalmethoden

Alle betalingsmethoden zijn veilig en discreet, welke manier u ook kiest. U kunt er zeker van zijn dat we alles in het werk hebben gesteld om ervoor te zorgen dat het in een veilige omgeving gebeurt.

Online betaalmethodes

  • iDEAL (NL)
  • Mister Cash (BE)
  • Belfius Direct (BE)
  • BitCoin
  • SOFORT Banking (BE, NL, DE, AT, HU, PL, SK, CZ, IT, ES, FR, GB)
  • Giropay (DE)

De online betalingen worden verwerkt via DialXS / CURO payments aan Surrender en deze naam vindt u dus ook terug op uw bankafschrift.

Bestellen via e-mail

U kunt uw bestelling ook aan ons doorgeven per e-mail. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een factuur retour per mail. Deze dient u vooruit te betalen via bankoverschrijving. Nadat uw betaling is ontvangen, zal uw bestelling worden verzonden.

Betalen via bankoverschrijving

Als u kiest bij het afrekenen voor een bankoverschrijving vermeldt u dan alstublieft het ordernummer/factuurnummer bij het overmaken!

Rekeningnummer: NL27 RABO 0118 0953 23
Rekeninghouder: Surrender
BIC/SWIFT code: RABO NL 2U
Bank: Rabobank, Amsterdam, Nederland

Let op! Een betaling wordt vaak direct doorgevoerd, maar een overschrijving kan enkele dagen duren, afhankelijk van waar vandaan  de overschrijving gedaan wordt. Er wordt begonnen met het verwerken van de order zodra de betaling binnen is.

Waarom kan er niet betaald worden met credit card op de website?

De tarieven die credit card maatschappijen gebruiken zijn zeer hoog. Wij vinden deze kosten te hoog, zeker in vergelijking met een normale bank transactie waaraan geen kosten aan zijn verbonden.