Wietolie of CBD olie die verkrijgbaar is op de Europese markt, kan behoorlijk verschillen in kwaliteit. Genoeg reden om er een televisie-uitzending aan te wijden. Op 2 oktober jl. besteedde het consumentenprogramma van AVROTROS Radar aandacht aan dit ‘nieuwe wondermiddel’.

Kritische blik op wietolie

CBD olie van AllbyHemp is veiligIn het programma kijkt Radar kritisch naar de verschillende kwaliteiten CBD olie die momenteel op de markt te koop zijn. Hierbij wordt benadrukt dat het voor u als consument belangrijk is om erop te letten dat u een kwaliteitsproduct koopt. En dat is nu juist waar de adder onder het gras zit. Veel merken wietolie bevatten namelijk niet de werkzame stoffen die het product behoort te bevatten. Volgens Radar bevatten 7 merken zelfs nagenoeg geen werkzame stoffen.

Hoe veilig is de CBD olie van All by Hemp?

CBD olie en veiligheidWietolie van All by Hemp is absoluut veilig voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Wij hebben over de inhoud van onze producten geen geheimen en zijn hierin volkomen transparant. Bij onze CBD-producten plaatsen we op elk van de webpagina’s uitgebreide analyserapporten. Duidelijker kan niet. Voor vragen mag u ons altijd mailen. Op onze website leest u wat de beste manier is om CBD olie van All by Hemp in te nemen.

Let op wat u koopt

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat u altijd op uw hoede moet zijn bij de aankoop van CBD olie. Laat wietolie die laag in prijs is, gewoon staan ook al is het nog zo verleidelijk. Ga uitsluitend voor de kwaliteit, want goedkoop is bij dit product duurkoop. Een veilig product kopen? Bestel het in onze shop.

Waarop moet u letten bij de aanschaf van CBD-producten?

onderzoek TROS RadarEr zijn een aantal belangrijke punten waaraan u goede wietolie kunt herkennen:

  • Klopt het CBD-percentage
  • Welke ingrediënten bevat het product
  • Is de olie schoon en veilig
  • Bevat de olie THC en welk percentage

Het is bij wietolie van belang dat u verantwoord kiest en waarom u juist voor CBD olie van All by Hemp gaat

U kunt hier de uitzending van AVROTROS Radar terugkijken.

Auteur: Willem van de Waal

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.