In mei was ik op de clubmatch en hondenkeuring bij KC Culemborg op Sportpark Terweijde. De bijeenkomst werd gecombineerd met de Dag van de Hond en stond in het teken van kind en hond. Hondeneigenaren konden het evenement samen met hun hond bezoeken en het dier tevens laten keuren en beoordelen door een keurmeester. Er waren op het terrein ook tal van andere activiteiten voor hondenliefhebbers en het leek mij de ideale gelegenheid om daar onze CBD olie voor huisdieren te promoten.

Wat aan dit bezoek voorafging

tnblog-11-foto-01-grootIn het voorjaar van 2017 kwam ik met Karin van Doormalen in gesprek over CBD olie voor huisdieren. Ik vertelde haar onder andere het verhaal over de 14-jarige Beagle van vrienden. Het diertje had veel last van haar gewrichten en kon daardoor slecht lopen. Ze was traag en stijf en had veel pijn. Binnen korte tijd na het toedienen van CBD olie nam haar activiteit toe en werden haar gewrichten minder stram en pijnlijk. Intussen huppelt ze een stuk vrolijker rond. Aan de hand van mijn verhalen over de geneeskracht van cannabisolie voor dieren was Karin direct enthousiast.

Over Karin

Karin van Doormalen is eigenaresse van Trimsalon Cully Madra. Daarnaast is ze voedingsadviseur en paraveterinair; als ze eenmaal begint met vertellen, ga dan maar even zitten. Doordat zij veel kennis heeft van ziektes en aandoeningen bij dieren en diervoeding en verzorging, besloten we een samenwerkingsverband aan te gaan. Zij biedt de geneeskrachtige hennepolie van All by Hemp inmiddels aan in haar trimsalon en is erg te spreken over het product. Mede doordat het een 100% natuurlijke CBD olie is die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet.

Op de dag van de clubmatch 

blog-11-foto-02-groot-800We stonden op een ideale locatie waar veel mensen langs kwamen om een gratis foto te laten maken van hun hond. Ook de route naar het sanitair en de kraampjes met versnaperingen liep langs onze stand. Hierdoor kwamen we veel in gesprek met hondenliefhebbers. Zij lieten zich uitgebreid door ons informeren over de gezondheidsvoordelen en de kwaliteit van CBD olie.

Cbd olie voor dieren

blog-11-foto-03-grootZoals ik al eerder in de blog CBD olie voor huisdieren vertelde, is hennepolie een zeer probaat middel om in te zetten in geval van gezondheidsklachten bij mens en dier. Dit komt doordat het lichaam van alle zoogdieren beschikt over een endocannabinoïden systeem dat positief reageert op cannabinoïden doordat het deze beschouwt als lichaamseigen stoffen. De CBD olie treedt in werking als het lichaamseigen cannabinoïden systeem van het dier wordt geactiveerd door bijvoorbeeld een disbalans. De werking van CBD op fysiologische processen, is gericht op het verbeteren van het functioneren van het lichaam. CBD draagt bij aan een stabiele basis en balans in het leven van uw huisdier. Bestel het vandaag nog.

Kwaliteitsproduct voor huisdieren

blog-11-foto-05-grootCBD olie van All by Hemp bestaat uit eersteklas bestanddelen en wordt gemaakt volgens de nieuwste en modernste technieken. Onze producent heeft vorig jaar geïnvesteerd in de ultramoderne apparatuur om zo een hoge kwaliteit CBD olie te kunnen produceren en te leveren. Het productieproces staat onder voortdurend toezicht en begint al tijdens het zaaien van de industriële hennep. De controle zet zich door tijdens de kweek, de oogst en het persen tot en met het bottelen van de olie.

Indruk van deze dag

blog-11-foto-04-grootDit jaar stonden we met onze CBD olie voor het eerst op een clubmatch en hondenkeuring en we zijn verrast door de positieve ontvangst. We hebben veel mensen en veel verschillende hondenrassen ontmoet. Hondenbezitters interesseerden zich voor onze CBD producten en onze stand werd druk bezocht. Hun belangstelling ging vooral uit naar het product zelf en of dit eventueel iets voor hun hond kon betekenen. Karin en ik willen daarom graag alle bezoekers van die dag bedanken voor hun interesse in ons product. Deze dag was zonder twijfel een geweldig succes.

Tot volgend jaar!

Auteur Willem van de Waal

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.