In Nederland zie je op het gebied van CBD olie door de bomen bijna het bos niet meer. Welke merken cannabisolie zijn nu wel veilig en legaal en welke niet? In deze blog laat ik je nader kennismaken met dit CBD-product.

CBD olie veilig en legaal

CBD olie AllbyHempLegale CBD oliën vallen in Europa onder de voedingssupplementen en maken gebruikers niet stoned of high. Zo ook de CBD olie van All by Hemp. Deze wordt gemaakt uit bloemen, bladeren en stelen van geïndustrialiseerde hennep die bepaalde eenheden cannabinoïden bevatten. Cannabidiol of CBD is een van die cannabinoïden die bekend staan om hun positieve invloed op een groot aantal gezondheidsklachten bij mensen en dieren. Hierdoor groeit de belangstelling voor legale, voor consumptie geschikte cannabisolie in snel tempo.

Productieproces legale hennepolie in een notendop

hennepplantageOm de volledige kracht van therapeutische cannabisolie te benutten, zijn diverse bewerkingen nodig. Een van die processen is decarboxylering. Deze handeling zorgt voor activatie van de geneeskrachtige bestanddelen van de planten. Het is een volkomen natuurlijke reactie waarbij een CO2 molecule door een verbinding wordt afgesplitst waardoor CBDA verandert in actieve CBD. Na het productieproces vermengt de fabrikant de extracties met een hoge kwaliteit olijfolie voor een gemakkelijke consumptie. Dit is de methode om legale CBD olie met geneeskrachtige eigenschappen te vervaardigen.

Heilzaam en niet psychoactief

laboratoriumonderzoek CBDCBD olie voor helende toepassingen heeft geen psychoactieve bijwerkingen. Volwassenen, kinderen en dieren kunnen de olie veilig gebruiken. Het THC-gehalte ligt op 0,05 % of lager en heeft daarom volgens de wetgeving de classificatie voedingssupplement in plaats van drug. Hoewel CBD normaliter geen bijwerkingen geeft, is het altijd verstandig om je behandelend arts op de hoogte te stellen van het gebruik. Doe dit ook als je lichaam onverhoopt toch negatief reageert op zuivere CBD olie.

Volledig natuurlijk

CBD olie van All by Hemp is 100 % natuurlijk en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Je kunt het beschouwen als een geschenk van de natuur. Het product is vrij van chemische stoffen en hulpstoffen zoals groeihormonen, GMO-substanties, onkruidbestrijdingsmiddelen, pesticiden of andere chemicaliën. Daarbij worden de kweekakkers van de hennepplanten nooit bewerkt met kunstmatige meststoffen. Ook tijdens de productie van de olie gebruiken we schone CO2 extracties en geen schadelijke oplosmiddelen. Daarbij bevatten CBD oliën die klanten bij ons aanschaffen de volledige reeks terpenen.

Wij nemen de tijd voor terpenenbehoud

blog-09-foto-07All by Hemp levert elke klant de beste CBD olie die er is. Dit komt niet enkel door de zuiverheid van de grondstoffen, maar ook door een grondige scheiding van alle terpenen van de CBD vóór de CBD-extractie. Tijdens de laatste fase van het productieproces worden deze terpenen teruggebracht in de olie waardoor alle niet psychoactieve bestanddelen onaangetast blijven. Dit is een van de onderdelen van een bijzonder fabricageprocedé.

Unieke productiemethode

Als leidend merk op de Europese markt voor zuivere hennepolie verkoopt All by Hemp uitsluitend CBD olie van excellente kwaliteit. Al onze CBD oliën worden gemaakt volgens een unieke, Zwitserse productietechniek. Het is een gepatenteerd proces dat destijds werd ontwikkeld uit jarenlange kennis en ervaring in de CBD olie fabricage. Naast de kwaliteitscontroles worden onze CBD oliën voortdurend getest in Zwitserse laboratoria. Met onze hennepolie ben je daardoor altijd verzekerd van een uitstekend product. Bestel het product van uw keuze in de shop.

Nog niet bekend met ons assortiment?

In de webwinkel van All by Hemp vind je een uitgebreid aanbod van 100 % natuurlijke CBD olie. Netjes en overzichtelijk gerangschikt en voor een aanlokkelijke prijs. Onze CBD-producten zijn de puurste die op dit moment te koop zijn op de Europese markt. Ze zijn verkrijgbaar in concentraties van 2,5%, 4% en 10%. Afhankelijk van de toepassing kun je kiezen uit verpakkingen van 10 ml, 30 ml en 50 ml. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om het product zeer nauwkeurig te doseren.legale cannabisolie productassortiment

Doseren en bewaren

CBD olie van All by Hemp is verpakt in handige glazen druppelflesjes. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig en zeer nauwkeurig te doseren. Omdat de hennepolie van All by Hemp uit 100% natuurlijk grondstoffen bestaat, raden wij je aan om het flesje na gebruik in de koelkast te bewaren. Bij dagelijks gebruik kun je de olie het beste innemen als deze op kamertemperatuur is. Zet hiervoor het flesje olie ongeveer 15 minuten vóór inname buiten de koelkast om deze op kamertemperatuur te brengen.

Advies nodig?

Heb je twijfels over de toepassing of dosering, leg je probleem gerust aan ons voor. Met onze jarenlange kennis en ervaring kun je altijd rekenen op een deskundig advies.

Auteur: Willem van de Waal

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.