Welkom op mijn blog.
Mijn naam is Willem van de Waal, natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van Massagepraktijk Surrender en de webshop www.allbyhemp.nl.

Natuurgeneeskundig therapeut voor massages

Natuurgeneeskundig therapeut Eerst wil ik je iets vertellen over mijn Massagepraktijk Surrender in Veenendaal. In november 2005 startte ik samen met mijn vrouw Willemien de massagepraktijk. Hiervoor volgden we alle benodigde opleidingen en bleven daarna doorstuderen in dit vakgebied. Door de behaalde diploma’s en certificaten ben ik nu Paramedisch Natuurgeneeskundig Massagetherapeut en kon ik me aansluiten bij de beroepsvereniging. Voor mijn cliënten is dit een belangrijk voordeel, omdat daardoor de behandelingen ook in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraars. In die tijd heb ik zelf mogen ervaren hoe fijn het is om bepaalde zaken vergoed te krijgen.

Een spastische dikke darm, wat nu?

Als natuurgeneeskundig therapeut ben je uiteraard ook niet altijd lekker gezond. Ook ik niet. Nog niet zo lang geleden kampte ik met een zeer vervelende aandoening: een spastische darm. Voor mij was dit een fikse belemmering om goed te kunnen functioneren en te genieten van het leven. Op een dag raakte ik hierover in gesprek met iemand. Diezelfde persoon gaf me een tip over cannabisolie en ik ging gelijk op zoek. Al snel vond ik betrouwbare informatie over deze CBD olie die een positieve invloed zou hebben op onder andere chronische darmklachten. Met in mijn achterhoofd: baat het niet dan schaadt het niet, begon ik met inname van de olie volgens een dosering van 3x daags 3-5 druppels onder de tong. Tot mijn verbazing was ik na slechts enkele dagen pijnvrij en kreeg ik weer energie. Na 3 maanden kon ik de kuur langzaam gaan afbouwen en nu in 2017 ben ik alweer lange tijd klachtenvrij. Ik ben die persoon nog dagelijks dankbaar voor die belangrijke tip, want die bracht mij veel goeds.

Toen werd een plan geboren

blogIn de periode na mijn genezing vatte ik het plan op om als natuurgeneeskundig therapeut vanuit mijn praktijk ook andere mensen met gezondheidsklachten te gaan helpen. Maar voordat ik de hennepolie vanuit mijn praktijk ging aanbieden, wilde ik eerst uitgebreid onderzoek doen naar de verschillende merken. Daar blijkt namelijk nogal wat verschil in te zitten. Zo stuitte ik op het verschijnsel wel of niet meetellen van het percentage CBDA bij het CBD-percentage. De stof CBDA is een inactieve cannabinoïde, die op zich mogelijkheden voor de gezondheid biedt, maar veel effectiever is als die wordt omgezet in de actieve CBD via het proces decarboxylatie.

Wat is Decarboxylatie?

Decarboxylatie is de onttrekking van koolstofdioxide aan een bepaalde stof. In dit geval vindt dit proces plaats als de rauwe hennep korte tijd wordt verwarmd om een carboxylgroep te verwijderen. Decarbing, zoals dit wordt genoemd, is belangrijk voor het creëren van CBD-producten die ook daadwerkelijk een meerwaarde kunnen hebben voor de gebruiker. Maar let op: veel CBD oliën die op de markt verkrijgbaar zijn, ondergaan niet dit proces van decarboxylatie. Belangrijk is ook dat de natuurlijke terpenen aanwezig zijn om de opname en de effectiviteit van CBD te verbeteren.

De aanhouder wint

CBD-olieNa al die onderzoeken en vergelijkingen vond ik uiteindelijk een hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke CBD olie, gemaakt uit legale biologisch geteelde hennep. Dankzij de consistente concentratie van deze CBD-producten hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over het innemen van een te hoge dosis. Dit zal zeker helpen om de inname goed af te stemmen op de behoefte.

En zo ontstond All by Hemp

Na mijn onderzoeken en bevindingen besloot ik mijn ervaringen met de CBD olie te gaan delen in mijn praktijk. En zo ontstond All by Hemp. De CBD olie blijkt voor veel mensen een gunstige bijdrage te zijn in hun strijd tegen gezondheidsklachten. Dit blijkt onder meer uit de vele positieve ervaringen die ik dagelijks toegezonden krijg. Helaas mogen wij nog geen medische adviezen of gezondheidsadviezen geven, omdat CBD olie een voedingssupplement is. Hopelijk zal dit in de nabije toekomst in positieve zin veranderen. Tot die tijd raden we je aan om jouw behandelend arts altijd op de hoogte te brengen van je CBD-gebruik. Wil je een CBD-product bestellen? Dat kan dat in onze online shop.

Auteur: Willem van de Waal

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.